Információ

A feltüntetett árak NETTÓ árak melyek NEM tartalmazzák a 27% ÁFA-t ! Mi NEM webshop-ként üzemelünk! Ránk NEM vonatkozik a 21 napos visszavásárlási garancia! Steril csomagolt eszközöket NEM áll módunkban visszavásárolni semmilyen körülmények között valamint ugyan ez vonatkozik a tetoválófestékekre is!

Csak és kizárólag eredeti tetoválófestékeket forgalmazunk az eredeti gyári csomagolásban minden EU normatívának megfelelően. Minden általunk forgalmazott festék rendelkezik EU certified megfelelőségi tanusítvánnyal (MSDS) melyeket kérésre rendelkezésre bocsátunk elektronikus formátumban (email) ezen termékek megvásárlásakor.

Ha a megvásárolt festékek felhasználásából kifolyólag bármilyen kérdéses végfelhasználói probléma merül fel ( pl: allergiás reakció), az adott gyártónak van erre vonatkozó felelőssége!

ÁFA-s számla igényed kérlek a rendelés leadásakor jelezd! Ez után már nem áll módunkban ÁFA-s számlát kiállítani!

A raktáron lévő termékeket rendeléstől számítva 24 órán belül postázom. Utánvétes postázással 48 órán belül kézhez kapjátok a rendelt árut! 1000-50.000Ft értékig (2 kg alatt) a posta 2.000 Ft, a fölött egyeztetés alapján tudunk kalkulálni az aktuális postai díjszabás figyelembe vételével.

Ha gépet vagy tápegységet szeretnél rendelni, kérlek telefonon érdeklődj a részletekről. A festék kínálatomról szintén telefonon érdeklődhetsz.

Ha bármilyen kérdésed vagy felvetésed van kérlek fordulj hozzánk bizalommal.
Az oldalon lévő esetleges elírások jogát fenntartjuk!
Az aktuális árakról mindig érdeklődj mert előfordulhat árváltozás két oldalfrissítés között.