Sebestyén Zsolt – Sebi Tattoo Supplies

Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám!

Kezdjük az elején. Sebestyén Zsolt vagyok, Budapesten élek. Már régóta foglalkozom a tetoválással kapcsolatos dolgokkal, mindig is érdekelt ez a közeg. Immár 12 éve forgalmazok tetováláshoz szükséges eszközt, kiegészítőt. Mára kialakítottam saját vevőkörömet ami főként ismert és elismert művészekből áll- de megkeresnek kezdő tetoválók is akiknek nagyon szívesen segítek a kezdeti nehézségek leküzdésében.

A különböző igényeket rugalmasan kezelem- így minden lehetséges áru-t beszerzek amire szüksége van az ügyfélnek. Ebben segítségemre vannak a gyártók, szállítóim- ugyanis pontosak és precízek, ami nagyon fontos.

Próbálom személyesen megismerni az ügyfeleimet, időről-időre felkeresek tetoválókat. Számomra a személyes kapcsolat legalább olyan fontos mint az üzleti életben való rugalmasság. Az ország vidéki tetoválóinak a gyors postázással próbálom könnyíteni munkájukat. Árukészletem folyamatosan bővítem, tetoválótű választékom több mint 100 fajta tűcsoportból áll.Tűmodulból nyolc márkát forgalmazunk jelenleg. Ha termékeimre kíváncsi vagy, itt nyugodtan nézelődhetsz- tájékozódhatsz áraimról is. Ha bármi felkelti érdeklődésed e-mailben vagy telefonon elérsz és rendelésedet is leadhatod : sebisupply@gmail.com

További eredményes munkát kívánok és remélem hasznos lesz számodra a szolgáltatásom!

Barátok: