Spektra Xion, Xion S

Spektra Xion : Ez a jól csengő név a Fallen King Irons-nak köszönhető! Ezek a srácok igazán tudják, hogy mi kell egy valamire való tetoválónak. Tradicionális fejlesztési folyamataiknak köszönhetően minden egyes modelljük igazán népszerűvé vált mind a tengeren túlon mind Európában vagy bárhol a világon.
Jelenleg nálunk is a best seller szerepében tündököl a gép. Nem véletlen hiszen olyan egyedi megoldásokkal van felvértezve mint például a racsnis mélység állítás vagy a cserélhető excenter és az egy mozdulattal levehető motor. Ezek a tulajdonságok egyáltalán nem jellemzőek a jelenleg piacon lévő pen rendszerű gépeknél. A tetoválók is mind elismerően nyilatkoznak a gépről és ez a legfontosabb valamint az, hogy eddigi eladásaink során még egyetlen meghibásodott darabot sem kellett garanciáztatni!
Új belépő az FK IRONS-tól a Spektra Xion S amit kimondottan a kozmetikai tetoválóknak fejlesztettek tökélesre. Kisebb ütéstáv humánusabb műveletekre képes az arc bármely részén valamint a fejbőr tetoválásra is megfelelően alkalmazható!

SPEKTRA XION: 205.000Ft    – készletről érdeklődj!
SPEKTRA XION S: 225.000Ft  – készletről érdeklődj!

Gyártói oldal, ITT bővebb információt találsz a gépről!

Az árak nettó árak melyek NEM tartalmazzák a 27% ÁFA-t!

Kategória: